top of page

TUIN OP MAAT

Een hoogwaardig tuinontwerp komt tegemoet aan al uw behoeften en maakt maximaal gebruik van de beschikbare ruimte en omstandigheden. Ontdek onze diensten voor een hoogkwalitatief tuinontwerp.

Tuinontwerp
degradeWit
Aangelegde tuin door Geert Verheecke

UW EXPERT VOOR EEN HOOGWAARDIG TUINONTWERP

bladGreen
bladWhite
Aangelegde tuin door Geert Verheecke

TUINONTWERP HOUDT REKENING MET ALLES

bladGreen

Een accuraat tuinontwerp realiseren vereist veel meer dan alleen maar het voorzien van aangepast plantgoed. Uw tuinexpert buigt zich over uw beschikbare ruimte, luistert naar uw wensen en bekijkt de oriëntatie van uw tuin. Bovendien luistert hij ook aandachtig naar uw voorkeuren. Bent u fan van een moderne tuin of kiest u eerder voor een landelijke of klassieke tuin? Hebt u nood aan voldoende speelgazon voor de kinderen of draagt een siertuin uw voorkeur weg? Tuinen Geert Verheecke gaat aan het werk om u een tuinontwerp op maat te presenteren.

UITGEBALANCEERD ONTWERP

Een tuin evolueert mee met de seizoenen. U kunt misschien het hele jaar door bloemen willen in de tuin, of net niet. Daarom is het van het grootste belang dat uw tuinontwerp anticipeert op alle seizoenen en garant staat voor een ontwerp op maat dat u doorheen het hele jaar helemaal bekoort. Tuinen Geert Verheecke gaat tot het uiterste om u een tuinontwerp te presenteren dat volledig tegemoetkomt aan uw wensen en zowel esthetiek als functionaliteit naadloos combineert.

bladGreen
bladWhite

STEL ONS UW VRAGEN

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor uw tuinontwerp in en om Everberg? Dan zit u zeker goed bij Tuinen Geert Verheecke. Zaakvoerder Geert Verheecke zet zijn jarenlange ervaring in om u een tuinontwerp te bieden dat u volledig overtuigt en waarvan u nog jaren geniet in elk seizoen van het jaar.

bladLichtGroen
Gele bloemen

BENT U BENIEUWD HOE TUINEN GEERT VERHEECKE U EEN TUINONTWERP OP MAAT BEZORGT? 

NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP.

bottom of page