top of page

OOK ONDERHOUDSCONTRACTEN MOGELIJK

Vanaf het moment dat uw tuinontwerp in de praktijk is gebracht en u uw tuin en buitenomgeving mooi liet aanleggen, is de job niet ten einde. Dan pas begint de opdracht om uw tuin er altijd onberispelijk bij te doen liggen. Met professioneel tuinonderhoud door Tuinen Geert Verheecke in Everberg kiest u voor een regelmatig tuinonderhoud zodat u altijd op beide oren slaapt en geniet van een kraaknette tuin.

Correcte snoeibeurt
degradeWit
Tuinaanleg door Verheecke Geert

TUINONDERHOUD IN DE MEEST ERVAREN HANDEN

bladGreen
bladWhite
Aangelegde tuin door Geert Verheecke

COMPLEET TUINONDERHOUD

bladGreen

Een volledig tuinonderhoud vraagt om een frequente maaibeurt van de graspartijen en een correcte snoeibeurt van struiken en bomen. Om u ervan te verzekeren dat uw tuinonderhoud op regelmatige basis plaatsvindt, is het perfect mogelijk om een tuinonderhoudscontract af te sluiten bij Tuinen Geert Verheecke. Zo hoeft u nergens van wakker te liggen. Wij doen de rest!

BEWAAR DE WAARDE VAN UW TUIN

Uw tuinomgeving is direct verbonden met de uitstraling van uw woning. Een tuin die aangelegd is volgens de regels van de kunst vraagt dan ook om een even hoogwaardig tuinonderhoud. Zo behouden de tuin en uw woning hun waarde. En dat is altijd een positieve zaak.

bladGreen
bladWhite

STEL ONS UW VRAGEN

Hebt u vragen over tuinonderhoud? Dan staat Tuinen Geert Verheecke graag voor u klaar. We beantwoorden al uw vragen met veel zorg en staan zo garant voor een perfect tuinonderhoud dat u volledig ontzorgt.

bladLichtGroen
Gele bloemen

BENIEUWD HOE TUINEN GEERT VERHEECKE UW TUINONDERHOUD AANPAKT? 

NEEM DAN VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

bottom of page