top of page

MEER DAN 20 JAAR ERVARING IN TUINEN

Tuinen Geert Verheecke gaat meer dan graag van start met de realisatie van uw tuinontwerp. Ontdek hoe deze ervaren tuinspecialist uw buitenomgeving omtovert in een sprookje van Duizend-en-een-nacht.

tuinaanleg
degradeWit
Tuinaanleg door Verheecke Geert

UW SPECIALIST IN TUINAANLEG IN EVERBERG

bladGreen
bladWhite
Tuinaanleg door Verheecke Geert

TUINAANLEG IN AL ZIJN FACETTEN

bladGreen

Tuinaanleg heeft veel meer om het lijf dan alleen maar zaaien van gras of het plaatsen van borders. Het is een samenspel van vele elementen, zoals de plaatsing van tuinverlichting, het leggen van terrassen en opritten en het aanplanten van struiken en eventueel bomen. Daarbij komt het tuinontwerp helemaal tot leven en zorgt een gespecialiseerde tuinaanleg ervoor dat uw tuinsprookje werkelijkheid wordt.

UW WENSEN WORDEN REALITEIT

Met een perfecte tuinaanleg verzekert Tuinen Geert Verheecke u een perfect afgewerkte tuin waarbij rekening wordt gehouden met alle praktische zaken. Tegelijk kijken we ook vooruit. Wilt u op een later ogenblik nog een terras laten aanleggen? Dan voorzien we nu alvast de nodige ruimte met een voorlopige aankleding. Zo zit u nooit met een gat in uw tuinontwerp.

bladGreen
bladWhite

VRAAG MEER INFORMATIE

Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor tuinaanleg? Steek dan zeker uw licht op bij Tuinen Geert Verheecke in Everberg. Zaakvoerder Geert Verheecke bekijkt samen met u alle mogelijkheden en gaat tot het uiterste om uw tuinontwerp tot in de kleinste details in de praktijk om te zetten.

bladLichtGroen
Gele bloemen

BENIEUWD HOE TUINEN GEERT VERHEECKE UW TUINAANLEG PROFESSIONEEL AANPAKT? 

NEEM DAN VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page